» Έντυπη επιχειρηματική ενημέρωση, SaveMoney
 

CompuTax Γυρνάω την Ελλάδα, εδώ και 10 χρόνια, μπας και καταφέρω να την κυκλώσω! Στόχος, η ενημέρωση από την μια άκρη της Ελλάδας, έως την άλλη μέσω Σεμιναρίων. Το απότέλεσμα ικανοποιητικό, αλλά αργό. Ζω με τα προβλήματα του κορμού της ελληνικής οικονομίας, των μικρομεσαίων και ασχολούμαι 16 χρόνια αποκλειστικά με αυτά κι αν θέλετε, από αυτά ζω. Και για να ζω, σημαίνει ότι και τα αντιλαμβάνομαι και μπορώ να τα αντιμετωπίζω.

Το Newsletter, οι περισότεροι από εσάς, το κρίνατε ευμενώς και σας ευχαριστούμε πολύ. Ζητήσατε όμως, περισότερη ύλη και λύσεις στα προβλήματα.

Ακριβώς με αυτή την λογική, θέματα και λύσεις για την μικρομεσαία επιχείρηση, δημιουργήθηκε το SaveΜoney.

Συνδρομητική, διμηνιαία έκδοση, με αποκλειστικά θέματα ανά κλάδο και με γενικότερα θέματα που αφορούν όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Και όλα αυτά με ετήσια συνδρομή 90€ μόνο. Κι αυτό γιατί τα ειδικά εργαλεία, σαν και το SaveΜoney, είναι χρήσιμα μόνον όταν από τις χιλιάδες πληροφορίες απομονώνουν και αναλύουν τις ουσιαστικές, που ποτέ δεν ξέρουμε πότε και πως θα τις χρειασθούμε.

Γίνετε, λοιπόν, συνδρομητές του SaveΜoney, φροντίστε να το διαβάζετε και μην ξεχνάτε να το φυλάτε. Μέσω της έκδοσης αυτής, θα είμαστε πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζεστε.

Και κάτι ακόμα:> Το έντυπο στηρήζεται στους αναγνώστες του και συνήως με βάση τον αριθμό αυτών διεκδικεί διαφημίσεις. Διαφήμιση όμως, σημαίνει εξάρτηση από εταιρίες με συμφέροντα. Το συνδρομητικό έντυπο, τώρα. μπορεί να ζήσει μόνο από τους αναγνώστες - συνδρομητές του και έτσι να αποφύγει τις δεσμεύσεις. Εμείς, θέλουμε ένα συνδρομητικό έντυπο χωρίς εξαρτήσεις, μόνο για εσάς. Αλλά αυτό θα το αποφασίσετε εσείς.

Είστε οι μόνοι που μπορείτε να μας δώσετε την απόλυτη ανεξαρτησία.